Showroom

Showrooms laten ideeën tot leven komen! Sinds begin 2009 is onze showroom geopend voor klanten. Graag verwelkomen wij u in onze prachtige, uitgebreide showroom waar u in alle rust, met desgewenst een persoonlijk advies op maat, uw eigen keuze kunt maken. U kunt bij ons terecht op afspraak.

ROMAHAUS KUNSTSTOF TUINHUIZEN
Op ons terrein vindt u een exclusief en stijlvol tuinhuis van kunststof. Deze kunststof tuinhuizen zijn onderhoudsvriendelijk door het gebruik van uitsluitend duurzame bouwmaterialen. Naast de bestaande modellen is ook maatwerk mogelijk. Lever ons een schets aan met uw ideeen en wij helpen u graag bij het realiseren van uw droom tuinhuis!

ORAC DECOR COLLECTION
Bij binnenkomst ziet u meteen onze prachtige collectie plafond- en muurlijsten van Orac Decor. Deze lijsten creeren talloze mogelijkheden inzake sfeer, ambiance en originaliteit. Een mooie en gebruiksvriendelijke manier om uw interieur gezellig en stijlvol te maken.

BINNEN- EN BUITENZONWERING
Wij tonen diverse modellen buitenzonwering, zoals knikarmschermen, screens, uitvalschermen, markiezen, serrezonwering en rolluiken. Onze deskundige medewerkers tonen u graag onze showroommodellen en zijn graag bereid u in uw keuze te adviseren.

PATENTGOTEN
U zoekt nieuwe dakgoten of windveren voor uw woning? In onze showroom vindt u pasklare oplossingen tegen een betaalbare prijs. De goten van Patentgoot zijn duurzaam, onderhoudsarm, montageklaar en naadloos tot 18 mtr.

DIVERSE ALUMINIUM SERRES
Aluminium serres is ook één van ons specialisaties. Aluminium profielen zijn de perfecte basis voor uw serre, van de meest eenvoudige aanbouw serre tot complexe constructie, in alle mogelijke stijlen. U bepaalt zelf hoe u uw serre wenst op te bouwen: er is keuze uit verschillende glastypes, paneelsoorten en bedieningspanelen.