Stucwerk

Enkele mogelijkheden zijn: sierpleisteren (spachtelputz), glad pleisteren en betonlook maar ook schuurwerk en lijsten / ornamenten / plinten aanbrengen op plafonds en/of wanden behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast is het mogelijk de buitengevels te stukadoren, of badkamers en keukens strak zetten, zodat deze daarna zonder problemen strak betegeld kunnen worden.

U wordt goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden van producten en de beste kwaliteit. Wij kunnen monsters tonen van de diverse soorten sierpleisters en uiteraard kunt u zelf de kleur bepalen aan de hand van “staaltjes”. Uiteraard nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen ten
aanzien van uw eigendommen, indien deze tijdens de werkzaamheden aanwezig zijn in uw huis of bedrijf. Daarnaast voeren wij ook het restmateriaal af.

Wij leveren sierlijsten van het merk Orac Decor. Deze prachtige lijsten creeeren tal van mogelijkheden inzake sfeer, ambiance en originaliteit. U kunt bij Neeteson Afbouw kiezen uit een prachtige collectie plafond- en muurlijsten van het merk Orac-Decor.

Heeft u vragen? Bel ons! 06 20955706

    Offerte aanvraag

    U kunt 24 uur per dag een offerte aanvragen. Alle velden zijn verplicht.